Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Zprávy z Lounska

Z nákladních aut byla odcizena nafta; V Želkovicích kradli jablka; Vandal znehodnotil na sušárně chmel  

Z nákladních aut byla odcizena nafta
Policisté šetří krádež motorové nafty z nákladních automobilů zaparkovaných v areálu jedné firmy v Počeradech. Neznámý pachatel vypáčil víka nádrží u dvou vozidel zn. Iveco a následně z nich odčerpal bezmála 400 litrů motorové nafty. Celkovou škodu vyčíslila poškozená společnost na 14 192 Kč. K události došlo z úterý na středu, po pachateli policie pátrá.

V Želkovicích kradli jablka
Ve zkráceném přípravném řízení sdělili policisté podezření z trestného činu krádeže čtyřem zlodějům ve věku 23 - 54 let z Loun, kteří se v noci z úterý na středu vydali do želkovického sadu krást jablka. Když je policisté zadrželi, měli již k odcizení připraveno 1 000 kg jablek v hodnotě 15 tisíc korun. Po provedení nezbytných úkonů byli podezřelí propuštěni na svobodu.

Vandal znehodnotil na sušárně chmel
Jako podezření z trestného činu poškozování cizí věci šetří policisté znehodnocení chmele v obci Běsno na Podbořansku. Neznámý pachatel v úterý odpoledne či navečer poškodil na sušičce chmel tím, že jej postříkal práškovým a vodním hasícím přístrojem. Svým činem tak způsobil škodu za 40 000 Kč.

vytisknout  e-mailem