Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Zpravodajství z Lounska

Zloději se opět zaměřili na naftu

Začátkem týdne vnikl neznámý pachatel do oploceného areálu jedné firmy v Počeradech, kde se zaměřil na dvě zaparkovaná nákladní vozidla. Vypáčil u nich víčka palivových nádrží a následně odcizil motorovou naftu v celkovém množství cca 320 litrů. Krádeží paliva způsobil škodu ve výši 9 184 Kč, poškozením uzávěrů od palivových nádrží za 2 tisíce korun. Policisté věc šetří jako podezření ze spáchání trestného činu krádeže.

Vozidlo ukradl a naboural

V minulých dnech odcizil neznámý pachatel ve Sladkovského ulici v Lounech zaparkovaný osobní vůz zn. Škoda Favorit v hodnotě 20 000 Kč. Následně bylo auto nalezeno odstavené ve Školní ulici. Jeho přední část byla nabouraná. Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání  trestných činů neoprávněného užívání cizí věci a poškozování cizí věci. 

Z domu odcizil motocykl

Do rodinného domku v Nehasicích zavítal v minulých dnech dosud nezjištěný poberta. Přisvojil si motocykl zn. Simson, dále ventilátor a sadu skleniček. Svým počínáním způsobil škodu za 8 900 Kč a dopustil se tak hned tří trestných činů. Policisté ve věci zahájili trestní řízení pro podezření ze spáchání trestných činů porušování domovní svobody, krádeže a neoprávněného užívání cizí věci.   

vytisknout  e-mailem