Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Úterní zpravodajství z Lounska

Policisté objasnili vloupání do auta; Zloděj si přisvojil cizí lešení; Kovové lanko nezabránilo krádeži počítače  

Policisté objasnili vloupání do auta

V minulých dnech komisař zahájil trestní stíhání pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže proti 31letému muži z Loun. Obviněný se 18. listopadu večer vloupal, společně s dosud neustanoveným pachatelem, do zaparkovaného vozidlo zn. Opel Corsa v lounské ulici Na Valích. Po rozbití okna z vozu odcizil autorádio, doklady, finanční hotovost (500 euro), tašku a další věci, čímž poškozenému cizinci způsobil škodu v celkové výši 18 347 Kč. Trestní stíhání je vedeno na svobodě.   

Zloděj si přisvojil cizí lešení

Policisté šetří krádež haki lešení, které zmizelo v minulých dnech v Podbořanech ze stavební buňky na neoplocené parcele. Neznámý poberta se dovnitř vloupal po odstranění visacího zámku. Odcizil dvě sady lešení v celkové hodnotě 22 000 Kč. Případ šetří policisté jako podezření ze spáchání trestného činu krádeže.

Kovové lanko nezabránilo krádeži počítače

Osobní počítač odcizil v minulých dnech dosud nezjištěný pachatel v montážní hale jedné firmy v lounské Průmyslové ulici. Zloděj překonal i zabezpečení kovovým lankem, kterým byl notebook připevněn ke stolu. Poškozené firmě tak vznikla škoda za 11 tisíc korun. Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže.  

vytisknout  e-mailem