Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Okradla seniorku v jejím domě

Čtyřiaosmdesátiletou ženu podvedla a okradla dne 23. 6. 2010 před jedenáctou hodinou dopoledne neznámá zlodějka přímo v jejím domě. 

     Podvodnice vešla do domu v Roztěži, kde seniorku oslovila s tím, že je pracovnice úřadu a že jí nese peníze. Na dvě nabízené bankovky velké nominální hodnoty chtěla vrátit, proto šla důchodkyně pro peníze do své peněženky. Pachatelka však poškozenou sledovala a v nestřežené chvíli jí z peněženky odcizila částku 7 700,- Kč. K jejímu popisu se podařilo zjistit, že se jedná o ženu ve věku kolem 50 let, vysokou asi 165 cm., plnoštíhlé postavy, vlasy měla delší blond vypadající jako paruka, měla výrazně namalované rty a mluvila prý se slovenským přízvukem. Z místa zřejmě odjela zatím nezjištěným vozidlem. Případ šetří policisté z Uhlířských Janovic a přivítají veškeré poznatky veřejnosti.  

 

Další zprávy:
 
Podvodem vylákal peníze a mobil


     Z podvodu je podezřelý dvacetiletý muž z Kutnohorska. Na sklonku května minulého roku prostřednictvím internetu vylákal na devatenáctiletém mladíkovi ze Zlína finanční hotovost 1 300,- Kč a mobilní telefon se sluchátky s příslibem výměny za externí DVD mechaniku a netbook. Slíbené věci však dosud neodeslal, peníze ani mobil nevrátil. Škoda přesahuje 5 000,- Kč. Případem se zabývají kutnohorští kriminalisté.  

 

vytisknout  e-mailem