Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Napadli ho a okradli

Fyzické napadení ve Zruči nad Sázavou v ulici Okružní prověřují v těchto dnech místní policisté. 

    Dne 14. 7. 2010 po třiadvacáté hodině měli nejméně dva neznámí útočníci napadnout dvaapadesátiletého muže z tohoto města. Uštědřili mu rány do obličeje a na zemi ho několikrát kopli. Jak dále poškozený uvedl, při útoku mu z kapsy vypadnul jeho mobilní telefon za 100,- Kč a peněženka s finanční hotovostí 5 000,- Kč, a tyto věci již potom nenalezl. Jeho poranění si vyžádala pouze jednorázové ošetření v nemocnici. 

 

Další zprávy:

Kradli naftu

     Odcizení pohonných hmot z autobusu zaparkovaného ve Svobodné Vsi z dubna tohoto roku, je objasněno. Tehdy neznámý pachatel rozlomil zámek víčka palivové nádrže autobusu a odcizil 160 litrů nafty za bezmála 4 000,- Kč. V této souvislosti jsou podezřelí dva muži (19 a 27 let z Pardubicka), proti kterým již policisté zahájili trestní stíhání. Hrozí jim až dvouletý trest odnětí svobody.

Mercedes má škrábance

     Poškození osobního vozidla oznámil policistům v Kutné Hoře jeho majitel. Neznámý vandal mu na Mercedesu porýpal lak na levém předním blatníku a dveřích, čímž způsobil škodu předběžně za 10 000,- Kč. Případem se nyní policisté zabývají.

 

vytisknout  e-mailem