Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Krádeže jsou objasněny

Kutnohorští kriminalisté objasnili sérii krádeží věcí v areálu bývalých jatek v Koudelově a v objektu bývalého kravína v této obci (veřejnost jsme informovali). 

     Z krádeží zařízení a jejich částí za více jak 700 000,- Kč, ke kterým docházelo v průběhu tohoto roku, je podezřelý jedenadvacetiletý mladík z Kutnohorska. Nejméně v jednom případě mu při této trestné činnosti vypomáhal stejně starý společník ze Slovenska. Ten je také podezřelý z vloupání do domu v kutnohorské ulici Pobřežní z 16. 6. 2010, kde se snažil odcizit staré železo. První z této dvojice má na svědomí navíc maření výkonu úředního rozhodnutí, neboť dne 16. 6. 2010 řídil v Kutné Hoře z ulice Vítězná do ulice Masarykova osobní automobil Škoda 120, ačkoli má řízení motorových vozidel zakázáno rozsudkem kutnohorského soudu až do roku 2012.   Případem se policisté dále zabývají.

 

Další zprávy:

Odcizení jízdního kola

 Jízdní kolo někdo odcizil v době od 10. 6. 2010 do 16. 6. 2010 v kutnohorské ulici Puškinská. Neznámý zloděj vniknul bez užití násilí do společné kočárkárny, ze které odcizil pánské horské kolo Rock Machine černé barvy v hodnotě 14 000,- Kč.

 

vytisknout  e-mailem