Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

PŘES BARIÉRY S POLICIÍ

KOLÍNSKO-Je hodně lidí, kteří potřebují pomoc, ale víc těch, kteří pomoci mohou. 

Dne 25.dubna 2018 proběhla sportovně charitativní akce PŘES BARIÉRY S POLICIÍ, kterou pořádalo Krajské ředitelství policie Středočeského kraje společně s Nadací Charty 77 – Konto Bariéry, generálním partnerem Zdravotní pojišťovnou ministerstva vnitra a spolkem Bezpečná společnost z.s. Kdokoliv si v tento den mohl  vyzkoušet pod vedením instruktorů Krajského ředitelství Policie Středočeského kraje testy fyzické způsobilosti, které jsou nezbytné k přijetí do služebního poměru k Policii ČR. Každý úspěšný pak přispěl  prostřednictvím sponzorů a dárců finanční částkou na podporu konkrétní handicapované osoby, v našem případě  panu Miroslavovi z Kolína. K slavnostnímu předání  finační částky, vybrané v rámci  akce PŘES BARIÉRY S POLICIÍ  dojde dne 8. května na Dni záchranářů, spolu s vyhlášením  třech nejlepších účastníků akce, kteří obdrží věcné dary od sponzorů  a vstupenky na muzikál Carmen.

Rádi bychom touto cestou poděkovali všem, kteří zmíněnou akci podpořili, nejen již zmíněným generálním  sponzorům, ale i  ostatním, kterými byli TPCA, Koli, Arriva, ale především všem, kteří se akce zúčastnili. Děkujeme, že jste podpořili dobrou věc. A jak to v Kolíně vypadalo? Podívejte se.

Nutno zmínit, že akce PŘES BARIÉRY S POLICIÍ bude probíhat v dalších čtyřech městech Středočeského kraje.  Tak neváhejte, přijďte si zacvičit a zároveň někomu pomoci. V rámci všech akcí  budou na  sportovištích připraveny certifikované pokladničky Konta Bariéry, do kterých mohou přispět všichni dárci.

PŘES BARIÉRY S POLICIÍPŘES BARIÉRY S POLICIÍPŘES BARIÉRY S POLICIÍPŘES BARIÉRY S POLICIÍPŘES BARIÉRY S POLICIÍPŘES BARIÉRY S POLICIÍPŘES BARIÉRY S POLICIÍBARIÉRY S POLICIÍ

por.Martina Fejfarová
tisková mluvčí
P ČR Kolín
26. dubna 2018

vytisknout  e-mailem