Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Zloděj se vloupal do baru

KLADENSKO - Pomozte při dopadení pachatele. 

Kladenští policisté v současné době pátrají po pachateli, který se vloupal v brzkých ranních hodinách dne 6. prosince 2020 do baru v Kladně v časovém rozmezí mezi 01.25 hodin do 03.45 hodin.

Dosud neznámý pachatel po překonání zabezpečení vnikl do prostoru baru v ulici T. G. Masaryka a následně odcizil alkohol a cigarety. Jednalo se o zboží v hodnotě necelých 5 000,-Kč.  Pachatel se tohoto skutku dopustil v době vyhlášeného nouzového stavu.

Policisté v současné době případ prošetřují jako podezření z trestného činu krádeže vloupáním.

Policie vyzývá občany, kteří mohli v těchto brzkých ranních hodinách zaznamenat pohyb podezřelé osoby v prostranství nebo přilehlém okolí kladenského baru v ulici T. G. Masaryka, aby poskytli informace na nejbližší policejní služebnu nebo na linku 158. Dále bychom uvítali od občanů informace k osobě, která byla zaznamenána na kamerovém systému. Pokud někdo bude znát totožnost nebo informace k tomuto muži poskytněte je na nejbližší policejní služebnu. Touto cestou vyzýváme i muže, který se na kamerovém záznamu nachází, aby se dostavil na policejní služebnu k podání možného svědectví.

nprap. Jana Šteinerová
tisková mluvčí
P ČR  Kladno
14. ledna 2021

Odkazy do noveho okna

Poznáte muže na fotografii

Poznáte muže na fotografii 

Detailní náhled

Poznáte muže na fotografii

Poznáte muže na fotografii 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem