Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Zloděj navštívil rodinný dům

KLADENSKO - Z pachatele bude asi řemeslník. 

Dne 19. srpna 2019 bylo oznámeno na policejní služebnu vloupání do rodinného domu v rekonstrukci ve Vančurově ulici v Kladně.

Neznámý pachatel v době od odpoledních hodin 18. srpna do ranních hodin následujícího dne po překonání oplocení vnikl na pozemek u rodinného domu. Za užití násilí znehodnotil okno, čímž způsobil škodu ve výši 10 000,-Kč a poté prohledal dům, odkud odcizil různé druhy nářadí. Jednalo se například o žlutou úhlovou brusku, tři Aku vrtačky včetně kufrů s příslušenstvím v modrozelené, modré a žlutočerné barvě a dále laserovou vodováhu a černožlutou příklepovou vrtačku.

Pachatel svým protiprávním jednáním způsobil celkovou škodu ve výši 24 500,-Kč, z tohoto škoda na odcizeném nářadí činí 14 500,-Kč.

Policisté obvodního oddělení nyní tento případ prošetřují jako podezření z trestného činu krádeže a po pachateli pátrají.

Policie vyzývá občany, kteří mohli v inkriminovanou dobu ve Vančurově ulici v Kladně zaznamenat podezřelou osobu nebo vozidlo, aby poskytli informace na nejbližší policejní služebnu nebo na linku 158 a svými poznatky tak dopomohli při dopadení pachatele.

nprap. Jana Šteinerová

tisková mluvčí

P ČR  Kladno

22. srpna 2019

vytisknout  e-mailem