Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Zapomněl na své děti

SLANÝ - Na výživném dluží téměř osmdesát tisíc korun. 

Včera se na Obvodní oddělení Policie ČR ve Slaném obrátila pětačtyřicetiletá žena ze Slánska. Její bývalý manžel od července 2011 do listopadu 2013 neplní svou vyživovací povinnost na své dvě děti. Celkem se dluh vůči její osobě a následně k její plnoleté dceři vyšplhal na 77.000,- Kč. Padesátiletý otec nyní čelí podezření z přečinu zanedbání povinné výživy, za což mu hrozí trest odnětí svobody až na dva roky.
 
Poškozený bankomat
V sobotu ve večerních hodinách byl poškozen dotykový displej peněžního automatu, který je umístěn v Kladně v ulici ČSA ve vstupní hale bankovního domu. Zatím nezjištěný pachatel několikrát do přístroje udeřil pravou rukou a poškodil dotyková zařízení. Provozovateli byla způsobena škoda čtyřicet tisíc korun. Policisté případ prošetřují jako přečin poškození cizí věci a po pachateli intenzivně pátrají. V případě dopadení hrozí pachateli až jeden rok za mřížemi.
 
Ze skladu zmizela měď
Včera bylo na tísňovou linku 158 nahlášeno vloupání do skladu společnosti ve Slaném v ulici Trojanova. Zloděj do objektu vnikl v noci z neděle na pondělí a z haly odcizil cca 350 metrů nových měděných trubek v hodnotě nejméně šedesát tisíc korun. V případě dopadení hrozí pachateli za trestný čin krádeže trest odnětí svobody až na pět let.
 
nprap. Michaela Nováková
3.12.2013

vytisknout  e-mailem