Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Vloupání do dvou garáží

KLADENSKO - Za užití násilí vnikl do garáží a poté odcizil elektrické nářadí. 

Kladenští policisté prošetřují dvě vloupání do garáží v Kladně Švermov, které se staly v době mezi 24. a 25. dubnem 2016.

Neznámý pachatel nejprve v ulici Kauckého překonal vstupní vrata o výšce dva metry a vnikl na pozemek rodinného domku, kde následně za užití násilí se vloupal do zděné garáže a při vstupu způsobil škodu ve výši 1 200,-Kč poškozením zařízení. Z garáže poté odcizil motorovou pilu v hodnotě 10 000,-Kč.

Dále ve stejném časovém rozmezí došlo k vloupání ve stejném teritoriu, ale tentokrát v ulici  Uhelná do plechové garáže, která se nachází také na pozemku rodinného domu. V tomto případě byla odcizena elektrická vrtačka, motorová pila a bourací kladivo. Vzniklá škoda činí 9 200,-Kč.

Policisté oba dva případy prošetřují jako podezření z trestného činu krádeže vloupání do objektu a celkem způsobená škoda byla vyčíslena na částku 20 400,-Kč.

Policie vyzývá občany, kteří v těchto dnech od večerních hodin neděle 24. dubna do ranních hodin dne 25. dubna 2016 zaznamenali podezřelou osobu pohybující se poblíž garáže v ulici Kauckého nebo Uhelná na území města Kladno Švermov, aby podali informace na linku 158 nebo příslušné místní policejní oddělení.

 

nprap. Jana Šteinerová

tisková mluvčí

P ČR  Kladno

26. dubna 2016

vytisknout  e-mailem