Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Vandalové poškodili vozidla

KLADENSKO – Pomozte je vypátrat. 

V sobotu 1. června 2019 přijali policisté Obvodního oddělení Kladno – město oznámení od jedenapadesátiletého muže, že mu v Kladně v ulici Děčínská neznámý pachatel poškodil jeho osobní automobil Seat Ibiza. K poškození došlo v noci z pátku 31. května na sobotu 1. června 2019 a vandal majiteli vyryl na kapotu kosočtverec a poškrábal levý přední blatník, levé přední dveře a na zadní dveře znovu vyryl výše zmiňovaný kosočtverec. Škoda byla vyčíslena na 15.000,- Kč.

K druhému poškození automobilu došlo následující noci tj. z 1. na 2. června 2019 v Kladně v ulici Kyjevská. Zde si neznámý pachatel vytipoval osobní vozidlo Škoda Octavia a na jeho pravém boku, konkrétně na předních a zadních dveří a na zadním blatníku kolem nádrže vytvořil v laku rýhu o délce 150 cm. Třiatřicetiletému oznamovateli vznikla škoda 10.000,- Kč.

Oba případy jsou šetřeny jako přečiny poškození cizí věci a pachatelům hrozí trest odnětí svobody až na jeden rok.

Aby se podařilo výtečníky zjistit a následně zadržet, přivítali by policisté jakékoliv informace od svědků, kteří spatřili v okolí výše uvedených vozidel v inkriminovanou dobu podezřelé osoby. Všechny důležité poznatky mohou občané sdělit osobně na Obvodní oddělení policie Kladno - město, nebo mohou kontaktovat vyšetřovatele případu na telefonním čísle 974 873 500. Samozřejmě je možné využít i bezplatnou linku 158.

Děkujeme za spolupráci.

nprap. Michaela Nováková
tisková mluvčí
P ČR Kladno
4. června 2019

vytisknout  e-mailem