Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Ukradl ženě kabelku a utekl

KLADENSKO - Poznatky k pachateli na útěku oznamte na policejní služebnu nebo linku 158. 

Na policejní služebnu obvodního oddělení Kladno dne 9. prosince 2019 v podvečerních hodinách oznámila poškozená šestačtyřicetiletá žena krádež kabelky na ulici v Kladně.

V době kolem 18.30 hodin procházela žena ulicí Petrohradská a měla svoji kabelku přes rameno. V daném okamžiku, kdy žena kabelku sundala z ramene a začala s ní manipulovat, využil této situace dosud neznámý pachatel, který ji kabelku vytrhl z ruky a utekl neznámo kam. Obsahem odcizené kabelky byl mobilní telefon, multifokální brýle, peněženka s finanční hotovostí, doklady, platební karty a svazek klíčů. Pachatel svým jednáním způsobil poškozené ženě škodu ve výši 18 300,- Kč. 

Policisté nyní po pachateli pátrají a tento případ prošetřují jako podezření z trestných činů krádeže a neoprávněné opatření, padělání a pozměňování platebního prostředku, směnek a cenných papírů.

Policie vyzývá občany, pokud se v místech Petrohradské ulice v inkriminovanou dobu nacházeli a spatřili podezřelého pachatele na útěku, aby své poznatky poskytli na nejbližší policejní služebnu nebo na bezplatnou linku 158 a dopomohli k dopadení pachatele.

nprap. Jana Šteinerová
tisková mluvčí
P ČR  Kladno
11. prosince 2019

vytisknout  e-mailem