Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Pozor na zloděje!

Blížící se Vánoce jsou rájem pro nenechavce.  

     Na včerejší den nebudou rády vzpomínat tři ženy, které se vydaly na předvánoční nákupy. První krádež se stala včera dopoledne ve Slaném v ulici Husova. Osmapadesátiletá žena ze Slánska byla okradena v prodejně potravin. Zatím nezjištěný pachatel jí v nestřeženém okamžiku odcizil z kabelky, kterou si položila na pult, peněženku s finanční hotovostí a osobními doklady. Škoda byla vyčíslena na 17.000,- Kč.

     Druhý případ se stal krátce po poledni také ve Slaném v ulici Husova, tentokrát však v prodejně s oblečením. Okradena byla opět osmapadesátileá žena, která si nehlídala svoji kabelku. Tu odložila v prodejně a věnovala se nákupům. Tentokrát poškozená příšla o více jak jedenác tisíc korun a osobní doklady.

     Poslední případ se včera stal kolem 11. hodiny dopolední. Pětapadesátiletá žena z Kladenska šla nakupovat do obchodního domu v Kladně v ulici Americká. Z kapsy kabátu jí zloděj odcizil peněženku s finanční hotovostí, platební kartou a osobními doklady. Způsobil jí škodu 1.220,- Kč.

     Policie České republiky proto opět varuje občany před nenechavci, kteří se v předvánočním čase vyskytují v obchodech více. Neusnadňujte zlodějům "práci" a dávejte si na své věci pozor! Volně odložené kabelky lákají a jsou pro zloděje snadnou kořistí!

vytisknout  e-mailem