Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Poznáte ženu na fotografii

KLADENSKO – Pomozte odhalit její totožnost. 

V úterý 1. listopadu 2016 došlo v prodejně v obchodním centru v Kladně v ulici Petra Bezruče ke krádeži věcí. Zatím nezjištěná pachatelka z prodejny s módním oblečením odcizila zboží v hodnotě převyšující částku 5.000,- Kč. Žena si v době od 16:45 do 17:00 hodin odnesla do zkušební kabinky několik kusů oblečení, ze kterého následně odstranila elektronickou ochranu zboží, oděvy vložila do přinesených plátěných tašek a z prodejny odešla. Toho si všimla přítomná prodavačka, avšak i přes veškerou snahu se jí pachatelku nepodařilo zadržet.

V budově je však nainstalován kamerový systém, na kterém se, dle výpovědi prodavačky, podařilo zjistit tuto ženu.

Jedná se o ženu ve věku kolem padesáti let, štíhlé postavy, která je vysoká asi 170 cm a má blond vlasy s melírem. Oblečena byla do světlé koženkové bundy, tmavých kalhot a na nohou měla béžové kotníčkové boty.

Jakékoli informace, které by vedly k odhalení totožnosti této ženy, přivítají policisté na Obvodním oddělení Kladno – město na náměstí Edvarda Beneše. Kontaktovat je můžete osobně, nebo telefonicky na čísle 974 873 500. Samozřejmě je možné využít bezplatnou linku 158.

Děkujeme za spolupráci.

nprap. Michaela Nováková
tisková mluvčí
P ČR Kladno
7. listopadu 2016

 

Odkazy do noveho okna

pachatelka

pachatelka  

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem