Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

AKTUALIZACE - Poznáte osobu na fotografii

KLADENSKO – Kontaktujte Policii ČR. 

AKTUALIZACE 25. 11. 2019:

Na základě zveřejnění fotografií se na Obvodní oddělení Kladno - město dostavil muž, kterého zachytil kamerový systém. Nejednalo se o pachatele, což dokázal při podání vysvětlení. Sým svědectvím však policistům pomohl v dalším prověřování daného případu.

Policisté Obvodního oddělení Kladno – město prošetřují případ krádeže a neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku, ke kterému došlo v uplynulých měsících. Zatím nezjištěný pachatel odcizil z provozovny rychlého občerstvení v Kladně v Poděbradově ulici platební kartu (CCS), která je vedena na tuto firmu. Zloděj provedl na tuto odcizenou kartu celkem 19 neoprávněných plateb v celkové hodnotě 8,780,- Kč.

Při šetření tohoto případu se policistům mimo jiné podařilo zajistit kamerový záznam, na němž pravděpodobně žena platí na čerpací stanici odcizenou CCS kartou.

Aby se podařilo podezřelou vypátrat a dopadnout, přivítali by policisté poznatky od občanů, které by vedly k odhalení totožnosti této ženy.

Jakékoliv informace k její osobě je možné sdělit osobně na Obvodní oddělení policie Kladno – město, nebo kontaktovat policisty na telefonním čísle 974 873 500. Samozřejmě je možné využít i bezplatnou linku 158.

Děkujeme za spolupráci.

nprap. Michaela Nováková
tisková mluvčí
P ČR Kladno
15. listopadu 2019

vytisknout  e-mailem