Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Pomozte objasnit průběh dopravní nehody

KLADENSKO – Cyklista údajně narazil do dítěte, které přecházelo na přechodu pro chodce se svou matkou. 

Kladenští dopravní policisté prošetřují dopravní nehodu, ke které došlo v sobotu 19. října 2019 v odpoledních hodinách v Kladně v ulici Americká.

Dvojice přecházela v půl páté silnici na vyznačeném přechodu pro chodce u obchodního domu Tesco a dle vyjádření matky dítěte, došlo k dopravní nehodě tím způsobem, že v době, kdy přecházela přechod, předjel je zprava nezjištěný cyklista. Došlo ke střetu řídítek jízdního kola s hlavou jejího nezletilého syna. Cyklista na vzniklou situaci nereagoval, a aniž by cokoli řešil, z místa odjel. Poškozený syn nejevil na první pohled známky zranění. Došlo pouze ke kontaktu, dítě neupadlo na komunikaci. Matka odešla s nezletilcem domů.

Cca po půl hodině odvezla syna do nemocnice k vyšetření, jelikož ho měla v místě, kde došlo ke střetu, bolet hlava. Lékař zjistil, že chlapec utrpěl povrchové poranění vlasové části hlavy.

Žádáme proto svědky, kteří v inkriminovanou dobu procházeli či projížděli v místě dopravní nehody, aby svými poznatky pomohli objasnit průběh střetu a pomohli vypátrat tohoto nezodpovědného cyklistu.

Jakékoliv informace můžete sdělit policistům osobně na dopravním inspektorátu, nebo na telefonním čísle 974 873 250, 251. 255, nebo na mobilním telefonu 702 207 630. Samozřejmě je možné využít i bezplatnou linku 158.

Děkujeme za spolupráci.

nprap. Michaela Nováková
tisková mluvčí
P ČR Kladno
21. října 2019

vytisknout  e-mailem