Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Pomozte nám ztotožnit muže na fotografii

KLADENSKO – Muž by nám mohl pomoci s objasněním krádeže finanční hotovosti. 

Policisté z obvodního oddělení Kladno – město se zabývají případem krádeže finanční hotovosti z prodejny obchodního centra v Kladně. Na základě kamerového záznamu získali podobiznu muže, který si mohl krádeže všimnout a mohl by nám pomoci s objasněním celé věci. 

Šetřením policisté zjistili, že dosud neznámý muž vstoupil 12. ledna, před půl sedmou večer, do jedné z prodejen v obchodním centru v ulici Petra Bezruče v Kladně. Tam přistoupil k pokladně, kde načetl kód zboží, poté se otevřela kasa a z té odcizil finanční hotovost ve výši téměř 19 tisíc korun. 

Z kamerového záznamu policisté v tu dobu zjistili osobu možného svědka, proto žádáme jeho o přihlášení se na obvodní oddělení Kladno – město nebo kontaktoval policisty na telefonním čísle 974 873 500 nebo na mobil 601 570 326. Taktéž žádáme všechny občany o pomoc se ztotožněním muže. Pokud ho poznáváte nebo máte k jeho osobě jakékoliv poznatky, kontaktujte nás na výše uvedených telefonních číslech, popřípadě linku 158.

Ve věci policisté zahájili proti neznámému pachateli úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže, za což v případě jeho dopadení a odsouzení mu hrozí až dvouletý pobyt za mřížemi.

por. Bc. Michaela Richterová
tisková mluvčí
P ČR Středočeského kraje
29. února 2024

vytisknout  e-mailem