Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Policisté dopadli tři pachatele

KLADENSKO - Železné šrouby a matice přilákaly ke krádeži tři zloděje. 

Na základě všímavosti a oznámení občana v podvečerních hodinách v pátek 10. července 2015 byla policejní hlídkou zadržena tříčlenná skupina zlodějů, kteří se dopouštěli trestné činnosti na železniční trati mezi obcemi Kladno Dubí a Brandýsek.
 
Na linku 158 bylo oznámeno, že na železniční trati nedaleko nádraží Kladno Vrapice v daném okamžiku probíhá ve spolupráci tří mužů krádež železných součástek.
 
Na základě tohoto oznámení vyjela ihned policejní hlídka na místo činu, kde zadržela tři podezřelé pachatele, kteří z železniční trati odcizili dvacet sedm kusů železných šroubů, třicet osm kusů železných matic, třicet osm kusů železných pérových podložek, čtyřicet čtyři kusů záchytných patek na železniční kolej a devatenáct kompletů.
 
Případ je prošetřován jako podezření z trestného činu krádeže. Do současné doby nebyla přesně vyčíslena škoda, ale hodnota odcizených součástek nebude vyšší než 5 000,- Kč.
 
Za své protiprávní jednání sedmdesáti tříletý muž ze Slánska a čtyřiceti šesti letý muž z okresu Rakovník jsou nyní podezřelý z přestupku proti majetku.
 
Třetí jejich společník ve věku padesát sedm let z Kladenska je podezřelý z trestného činu krádeže, neboť je odsouzen za trestný čin krádeže a v minulosti se již několikrát dopustil majetkové trestné činnosti.
 
nprap. Jana Šteinerová
tisková mluvčí
P ČR Kladno
14. července 2015

vytisknout  e-mailem