Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Pohřešovaný muž byl nalezen

KLADENSKO - Policisté při pátrací akci nalezli muže již bez známek života. 

Na základě oznámení manželky v pondělí 24. srpna 2015 ohledně pohřešovaného čtyřiceti sedmi letého muže z Kladna, prováděly policejní hlídky pátrání po této osobě v ulicích města Kladna, v prostorách vlakového a autobusového nádraží, v blízkosti míst, ke kterým měl pohřešovaný určitou spojitost, ale také byly prohledávány lesní porosty na okraji města Kladna.
 
Téhož dne proběhla k pohřešovanému muži i medializace v místních zpravodajstvích a rozhlase kladenského okresu, kde byly uvedeny informace k pohřešovanému včetně fotografie a výzvy k veřejnosti, zda někdo z občanů nezaznamenal pohyb tohoto muže. Na tuto policejní výzvu zareagovala svoji všímavostí jedna žena, která poskytla policistům informace k pohybu pohřešovaného muže, kterého pravděpodobně spatřila v neděli nedaleko lesního porostu v Kladně - Rozdělov. 
 
Do pátrací akce bylo nasazeno dvacet policistů, kteří prohledávali rozdělovský les, kde byl následně ve večerních hodinách dne 24. srpna 2015 policisty vypátrán v lesním porostu pohřešovaný muž, který již nejevil známky života. Na místo byl přivolán lékař rychlé záchranné služby, který na místě nezjistil cizí zavinění na smrti zemřelého.
 
Co vedlo čtyřiceti sedmi letého muže k ukončení svého života oběšením a co bylo příčinou, je v tuto chvíli předmětem šetření a byla nařízena soudní pitva. U pohřešovaného byl nalezen i dopis na rozloučenou.
 
 
nprap. Jana Šteinerová
tisková mluvčí
P ČR Kladno
25. srpna 2015  

vytisknout  e-mailem