Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Nález mrtvoly neznámé totožnosti

KLADENSKO - Pomozte vyšetřovatelce zjistit identitu zemřelého. 

Dne 19. listopadu 2018 byl nalezen ve svahu pod železniční tratí DLT vlečky Kladno-Dubí na vzrostlém stromu oběšený muž. Tělo zemřelého bylo značně mumifikováno. Datum úmrtí je pravděpodobně duben až květen 2018, ale i dříve. Neměl u sebe žádné doklady ani jiné věci, do současné doby se nepodařilo zjistit jeho totožnost

Muž byl vysoký 180 cm, stáří 40 – 45 let,  hnědé krátké vlasy, čelní pleš, úplný chrup.

Na sobě měl značkové oblečení:

Červenou bundo-mikinu zn. TIMEOUT s rozepínáním na bílý kovový zip, velikost „L“, na levé straně prsou výšivka hnědé barvy s bílým ornamentem a červeným nápisem TIMEOUT DENIM, SNC., DIVISION, 1992- číslice černé barvy. Šedobéžové tričko s krátkým rukávem a límečkem modré barvy s bílým pruhem uprostřed zn. LA MARTINA. Rozepínání na dva bílé knoflíky, na pravé straně prsou a na levém rukávu nášivka číslice 3 bílé barvy s modrým ohraničením, ve spodní části nápis LA MARTINA. Na levé straně prsou výšivka žluté barvy nápis do oblouku TRADICION DEL POLO ARGENTINO, pod nápisem vyobrazení dvou hráčů pola na koních v modré barvě. Na lemu trička našita cedulka s označením AUTHENTIC LS/42 - zjištěno, že tričko se prodává běžně za částku 5.000,-Kč. Plátěné kalhoty béžové, nebo světle hnědé barvy s koženým opaskem, velikost kalhot W34, knoflík u poklopce zn. BOTTOM 1982 na kalhotech vyšitá písmena OHPTR, látkové sportovní boty ADIDAS vel. 8, se žlutými reflexními proužky, bílou podrážkou, v nášlapu paty nápis LIESTRIKE EVA.

Jakékoliv informace, které by vedly k odhalení totožnosti zemřelého, můžete sdělit na telefonní číslo 974 873 372, nebo kontaktujte policisty na bezplatné lince 158.

Děkujeme za spolupráci.

nprap. Michaela Nováková
tisková mluvčí
P ČR Kladno
4. prosince 2018

Odkazy do noveho okna

Oblečení zemřelého

Oblečení zemřelého 

Detailní náhled

Oblečení zemřelého

Oblečení zemřelého 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem