Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Hledáme důležitého svědka

KLADENSKO – Poznáváte ženu na fotografii? 

Obracíme se na širokou veřejnost se žádostí o pomoc při ztotožnění ženy, která by mohla být klíčovým svědkem trestné činnosti.

Kladenští policisté prošetřují od 13. srpna případ přisvojení si peněz dosud neznámým pachatelem. Dle dosavadního šetření si chtěl muž v 10:59 hodin výše uvedeného dne vložit finanční obnos ve výši 22 tisíc korun na svůj bankovní účet. Jenže tuto transakci nedokončil, protože bankomat jednu bankovku vyhodnotil jako podezřelou a po vypršení časového limitu mu bankomat nabídl k odebrání zbylou částku 20 tisíc korun. Tohoto si ale poškozený nevšiml, myslel si, že peníze se mu na účet vložily a odešel. Celé situace využil neznámý pachatel, který si v 11:01 hodin nálezem přisvojil z bankomatu obnos ve výši 20 tisíc korun.

Na kamerovém záznamu byla po nedokončeném vkladu peněz do bankomatu poškozeným zachycena žena, která by mohla být důležitým svědkem výše uvedeného jednání. Pokud tuto ženu poznáváte, kontaktujte policisty na telefonním čísle 974 873 500 nebo 601 570 326. Samozřejmě můžete využít linku tísňového volání 158.

Děkujeme předem za spolupráci!

por. Bc. Michaela Richterová
tisková mluvčí
P ČR Středočeského kraje
21. října 2021

Odkazy do noveho okna

vytisknout  e-mailem