Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Dopravní nehoda tří vozidel

KLADENSKO - Řidička nezvládla řízení a skončila s vozidlem na železničním přejezdu. 

Dopravní policisté dnešního dne 27. ledna 2015 vyjeli k dopravní nehodě, při které se střetla tři osobní vozidla, z nichž jedno po nárazu skončilo v kolejišti železničního přejezdu nedaleko obce Malá Bučina.
 
Krátce před devátou hodinou bylo na linku 158 oznámeno, že na silnici II. třídy mezi obcemi Velvary a Kralupy nad Vltavou se stala dopravní nehoda. V době, kdy dvě osobní vozidla značek Citroen a Škoda Fabia stála před nechráněným železničním přejezdem, přijela ve stejném jízdním pruhu od obce Velvary řidička s osobním vozem Škoda Felicie. Třiceti dvouletá řidička nepřizpůsobila rychlost a nezvládla řízení, následkem čehož poté narazila do zde stojících vozů. Vlivem nárazu vjela řidička do protisměru a skončila se svým vozidlem v kolejišti nechráněného železničního přejezdu. 
 
V době dopravní nehody byli ve vozidlech pouze řidiči a nikdo z účastníků této dopravní nehody neutrpěl žádná zranění.
 
Policisté všechny tři řidiče vyzvali k podrobení dechové zkoušky, která byla s negativním výsledkem.
 
Vzhledem k umístění havarovaného vozidla v prostoru kolejiště, musel být provoz na železniční trati Kralupy nad Vltavou a Velvary zastaven. Po prvotním ukončení šetření dopravní nehody na místě a odklizení vozidla byl přibližně po hodinové výluce provoz na železniční trati opět obnoven.
 
nprap. Jana Šteinerová
tisková mluvčí
P ČR Kladno
27. ledna 2015

vytisknout  e-mailem