Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Dopravní nehoda se smrtelným zraněním

KLADENSKO - Řidič utrpěl vážná zranění neslučitelná se životem. 

Dopravní policisté prošetřují vážnou dopravní nehodu, při které třiceti šestiletý řidič utrpěl zranění neslučitelná se životem, kterým na místě podlehl a třiceti osmiletý spolujezdec byl se zraněními těžkého charakteru transportován sanitním vozem do motolské nemocnice v Praze.
 
Dopravní nehoda se stala v brzkých ranních hodinách před půl čtvrtou v neděli 9. března 2014 mezi obcemi Brandýsek a Kladno na silnici III. třídy.  Kladenští policisté  v současné době prošetřují dopravní nehodu a její příčina je předmětem šetření.
 
 Třiceti šestiletý řidič s osobním vozidlem Škoda Felicia jedoucí od Kladna ve směru na obec Brandýsek v pravotočivé zatáčce nepřizpůsobil rychlost jízdy vozidla a vyjel plynule vlevo do silničního příkopu, kde po několika metrech narazil levou boční částí vozidla do betonového sloupu vedení, který přerazil.  Ve vozidle se kromě dvoučlenné vážně zraněné posádky nacházel pes, který neutrpěl žádná zranění a byl z místa nehody převezen strážníky do nedalekého útulku Bouchalka.
 
Dalším policejním šetřením bylo zjištěno, že ani jeden z mužů v době jízdy neužil bezpečnostní pásy. Zda řidič před jízdou požil alkoholické nápoje nebo jiné omamné látky nebo v průběhu jízdy došlo k zdravotním potížím, to prokážou výsledky nařízené soudní pitvy. Dále na havarovaném vozidle byla zjištěna neplatná technická kontrola. Celkem předběžná škoda byla vyčíslena na částku 40 000,-Kč. Při dopravní nehodě nedošlo k žádnému jinému zranění osob a nevznikly ani žádné jiné škody na majetku.
 
nprap. Jana Šteinerová
tisková mluvčí
P ČR Kladno
10. března 2014
Odkazy do noveho okna

Dopravní nehoda nedaleko obce Brandýsek

Složky Integrovaného záchranného systému 

Detailní náhled

Dopravní nehoda nedaleko obce Brandýsek

Místo dopravní nehody 

Detailní náhled

Dopravní nehoda nedaleko obce Brandýsek

Havarované vozidlo 

Detailní náhled

Dopravní nehoda nedaleko obce Brandýsek

Uražený betonový sloup 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem