Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Preventivní kontroly chat

JIČÍNSKO - Na Sobotecku se policisté zaměřili na chatařské lokality 

Policisté se zejména v těchto měsících opakovaně vrací do chatařských kolonií, protože dočasně opuštěné nemovitosti mohou přilákat nejrůznější nenechavce, kteří majitelům při následném vloupání způsobují nemalé škody.

Další preventivní kontroly nejrůznějších rekreačních objektů proběhly v úterý 28. února na Sobotecku. Muži zákona tentokrát zkontrolovali desítky rekreačních objektů v chatařských lokalitách Dola, Roveň, Pařízek, Pekla a Skuřina. Na pomoc si pozvali i policejní psovody s jejich čtyřnohými kamarády. Vlastníci se o provedené kontrole dozvědí ze závěsných štítků, umístěných nejčastěji na vchodových dveřích.

I v tomto nepříznivém počasí se strážci zákona překvapivě dokonce setkali se dvěma odvážnými majiteli rekreačních objektů, kteří již obývali svoji nemovitost. Chalupáři kladně hodnotili preventivní činnost policejních hlídek při ochraně jejich majetku. Sobotečtí strážci zákona nezjistili žádné narušení kontrolovaných objektů. Do rekreačních oblastí se budou policisté při výkonu služby nepravidelně vracet.

Obdobná preventivní akce proběhla před čtrnácti dny také na Jičínsku.

Fotogalerie ZDE:

por. Bc. Petr Janda
29. 02. 2012

vytisknout  e-mailem