Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Upozornění pro řidiče

Omezení dopravy ve dnech 12. - 14. července 2008  

 
     K omezení dopravy dojde v sobotu 12.7.2008 od 0:00 hodin do pondělí 14.7.2008 do 4:00 hodin v Hradci Králové na křižovatce silnic číslo I/31 (ulice Pilňáčkova) - III/29912 (ulice Akademika Bedrny).
     Z důvodu oprav asfaltových krytů v prostoru křižovatky bude umožněn průjezd touto křižovatkou pouze po silnici číslo I/31, a to v jednom jízdním pruhu pro každý směr jízdy. Ze silnice č. I/31 nebude možno v této křižovatce odbočit vlevo, a to jak ve směru Věkoše, tak do centra Hradce Králové. Příčný směr přes I/31 bude zcela uzavřen.
     Vjezd do prostoru nákupní zóny bude umožněn pouze ve směru do křižovatky "Buzulucká" po I/31 nebo od Věkoš ulicí Jana Černého a Akademika Bedrny. Výjezd z tohoto prostoru bude možný pouze vpravo na I/31 (směr k Labskému mostu) nebo do ulice Akademika Bedrny a dále do Věkoš.
Vzhledem k velké návštěvnosti nákupní zóny v této části Hradce Králové lze očekávat dopravní problémy na křižovatce I/31 - Buzulucká.
Po celou dobu tohoto dopravního omezení budou zrušeny zastávky městské hromadné dopravy, a to na I/31 a v ulici Akademika Bedrny v obou směrech jízdy.
     Objízdné trasy vedoucí do prostoru obchodní zóny a zpět budou na komunikacích vyznačeny.

Upozornění pro cestující městské hromadné dopravy naleznete na www.dpmhk.cz/novinky/castecna-uzavera-krizovatky-u-obi.html

vytisknout  e-mailem