Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Pardubický kraj - název

Policie České republiky – KŘP Pardubického kraje

Dopravní nehody

Včera byly šetřeny dvě dopravní nehody 

Včera byly šetřeny dvě dopravní nehody. Nikdo nebyl zraněn. Hmotné škody činí 76.000 Kč.  Příčiny – alkohol a nepozornost při couvání.
 
Alkohol je špatný řidič
Dne 7.července 2008 v 16:30 mezi obcemi Podlažice a Přibylov  26letý řidič vozidla Alfa Romeo  se při předjíždění plně nevěnoval řízení vozidla. Při zařazování se  před vozidlo Opel Vectra, zachytil o levý přední blatník vozidla a poté se snažil  z místa dopravní nehody ujet. Byl zastaven hlídkou OOP Chrast.  Při nehodě nebyl nikdo zraněn. Hmotná škoda na vozidlech činí 30.000 Kč. Dechovou zkouškou bylo zjištěno požití alkoholu u řidiče vozidla Alfa. Policisté naměřili hodnotu 3,04 promile. Lékařskému vyšetření a odběru krve se řidič podrobil v nemocnici v Chrudimi. Policejní hlídkou byl převezen na Protialkoholní záchytnou stanici v Hradci Králové. Řidič je podezřelý z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky.
 
Nacouval do osobního vozidla
V obci Prachovice v ulici Tovární  dne 7.7.2008 po sedmé hodině řidič vozidla Avia se při couvání nevěnoval řízení vozidla. Nacouval do za ním zastavujícího automobilu Škoda Octavia. Dechová zkouška byla negativní. Nikdo nebyl zraněn.  Škoda se odhaduje na 46.000 Kč. Dopravní nehoda byla vyřízena na místě a 29letému řidiči Avie z Heřmanova Městce byla uložena bloková pokuta ve výši 1.500 Kč.
 
 

vytisknout  e-mailem