Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Opilý muž

SUŠICE - Včera odpoledne se muž na ulici choval nevhodně, na výzvy policistů a strážníků nereagoval. Skončil v protialkoholní záchytné stanici v Plzni. 

Oznámení o muži, který ve středu 22. prosince letošního roku vzbudil veřejné pohoršení, přijali policisté z obvodního oddělení a strážníci Městské policie v Sušici. Kolem šestnácté hodiny se muž pohyboval po ulici Volšovské, nekoordinoval svoje pohyby, byl silně znečištěn a pokřikoval na kolemjdoucí osoby různé urážky. Po příjezdu policistů a strážníků na místo po těchto plival, na opakované výzvy nereagoval a snažil se vyvolat fyzický konflikt. Zakročující policisté proti agresivnímu muži použili donucovací prostředky hmaty, chvaty a pouta.

Policisté zjistili totožnost místního třiatřicetiletého muže, který byl pět minut po šestnácté hodině zajištěn. Provedená dechová zkouška byla u muže s výsledkem měření 2,63 promile alkoholu. Opilý muž byl převezen do protialkoholní záchytné stanice v Plzni.

Muž je podezřelý ze spáchání přestupku proti veřejnému pořádku, kdy se dopustil přestupku tím, že vzbudil veřejné pohoršení.

nprap. Dana Ladmanová

23. prosince 2021

vytisknout  e-mailem