Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie kraje Vysočina

Policie České republiky – KŘP kraje Vysočina

Opilí muži leželi v mrazu na zemi

JIHLAVSKO: Policisté je zajistili, neboť byl bezprostředně ohrožen jejich život. 

V pondělí 13. prosince jsme po deváté hodině večer přijali na tísňové lince 158 oznámení, že na chodníku před obchodním domem na ulici Brněnská v Jihlavě leží muž. Na místo vyjela policejní hlídka. Nalezli zde devětačtyřicetiletého muže, který byl v silně podnapilém stavu. Ležel na chodníku. Vzhledem k mrazivému počasí byl ohrožen život a zdraví muže. Policisté ho zajistili a převezli na protialkoholní záchytnou stanici. Při dechové zkoušce mu byla naměřena hodnota 3,02 promile alkoholu.
 
Další dva podnapilé muže policisté zajistili v sobotu 11. prosince.
Po jedné hodině v noci vyjela policejní hlídka do obce Puklice, kde na silnici u telefonní budky ležel silně podnapilý čtyřiačtyřicetiletý muž. Nebyl schopen vlastní chůze. Vzhledem k velmi chladnému počasí policisté muže zajistili, neboť bezprostředně ohrožoval svůj život. Převezli ho na protialkoholní záchytnou stanici. Při dechové zkoušce byla muži naměřena hodnota 2,77 promile alkoholu.
Po páté hodině večer nalezli strážníci městské policie silně podnapilého muže na chodníku u domu na ulici Musilova v Jihlavě. I tohoto muže policisté zajistili a v zájmu ochrany jeho života a zdraví převezli na protialkoholní záchytnou stanici. Sedmapadesátiletému muži byla naměřena hodnota 1,81 promile alkoholu.
 
por. Bc. Jana Kroutilová, komisař
14. prosince 2010

vytisknout  e-mailem