Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Opilec nebezpečně ujížděl

ZLÍN: Auto zběsilou jízdou ohrožovalo chodce. 

V noci na středu policisté zasahovali v Bohuslavicích u Zlína. Právě tam skončila zběsilá a velmi nebezpečná jízda těžce opilého řidiče.
Jednadvacetiletého muže policisté v jednu hodinu v noci zastavovali u zlínské tržnice. Řidič však na jejich pokyn nereagoval, naopak stoupnul na plyn a začal ujíždět. Jeho jízda byla velmi agresivní, podle hlídky muž ohrožoval několik chodců a navzdory dopravnímu značení přejížděl do protisměru. Je velké štěstí, že se nikomu nic nestalo. Dvě hlídky pohotovostního a eskortního oddělení se snažily nebezpečného muže zastavit. To se podařilo až v Bohuslavicích, kde chtěl řidič odbočit, což však nezvládl a narazil do zábradlí na mostě. Mladý řidič nadýchal rovné dvě promile alkoholu. Po vyšetření v nemocnici skončil v policejní cele.
Prosíme případné svědky tohoto incidentu, zejména chodce, které řidič agresivní jízdou ohrozil, aby se ozvali na linku 158. Jejich svědectví bude důležité pro právní kvalifikaci. Zatím je tento řidič podezřelý z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky a hrozí mu vězení až na jeden rok.
 

 19. října 2011, mjr. Ing. Jana Bartíková

 

Nehoda BohuslaviceNehoda Bohuslavice

vytisknout  e-mailem