Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Opilá žena způsobila pozdvižení v centru Zlína

ZLÍNSKO: Za výtržnictví jí hrozí dva roky za mřížemi.  

Povedená rodina způsobila začátkem týdne svým chováním pozdvižení v centru Zlína. Po silným vlivem alkoholu nebyli schopni postarat se o roční dítě, chovali se agresivně a vulgárně vůči svému okolí a nejstarší členka rodiny se postarala o silné zrakové vjemy přítomných svým svlékáním a močením na veřejnosti. Muž skončil na záchytce, dítě v dětském centru a babička v policejní cele.

Jednačtyřicetiletá cizinka žijící v České republice se válela společně se svým ročním vnukem u vchodu do jedné z restaurací v centru Zlína. Přivolaní strážníci zjistili, že rodiče malého dítěte jsou nedaleko a po chvíli nalezli nedaleko také dítě a babičku. Všichni dospělí byli pod vlivem alkoholu, což prokázala dechová zkouška. Nadýchali od 1,69 do 2,23 promile, přičemž nejvíce nadýchala právě jednačtyřicetiletá babička. Otec dítěte, dvaadvacetiletý muž z České Třebové, byl agresivní vůči strážníkům. Skončil v záchytné protialkoholní stanici v Kroměříži. O malé dítě se postarala sociální pracovnice, protože opilá matka neskýtala záruky zodpovědného chování. Přivolaní policisté chlapečka odvezli do dětského centra. Největší komplikace všem přítomným způsobila jednačtyřicetiletá žena. Napadala lékaře i sestru, strážníky i policisty, vysvlékala se, močila vsedě na lavičce.

Policisté ženu převezli do cely, kde jí druhý den po vystřízlivění sdělili podezření z přečinu výtržnictví. V případě odsouzení bude moct nad svým chováním přemýšlet až dva roky za zdmi některé z věznic. Žena si žádný ze svých excesů nepamatovala. Muži zákona zjistili, že v rejstříku trestů má již 5 záznamů. Ani pro pracovníky přestupkového oddělení Magistrátu města Zlína není žádným nováčkem. Za poslední rok byla 3x řešena pro drobné krádeže a nevhodné chování na veřejnosti.


8. října 2015, nprap. Monika Kozumplíková
 

vytisknout  e-mailem