Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Opilá řidička způsobila nehodu

Policisté zadrželi řidičku, která byla posilněna alkoholem a z místa nehody ujela.  

     Po 18. hodině dne 11. ledna 2012 bylo oznámeno na policejní služebnu OOP Unhošť, že v obci Malé Přítočno osobní vozidloVW Golf, šedé barvy srazilo před budovou OÚ dopravní značku přechod pro chodce a poté z místa ujelo směrem na Kladno. Policisté ihned vyrazili do terénu a podezřelé vozidlo i s řidičkou vypátrali v obci Velké Přítočno při jízdě  na Kožovou Horu v proti směru jízdy. Policejním šetřením bylo zjištěno, že se jedná o 24 letou ženu z Kladenska a byla u ní provedena dechová zkouška, při které byla naměřena hodnota 4,40 promile alkoholu v dechu. Řidička byla vyzvána k dalšímu lékařskému vyšetření, s kterým souhlasila a byla policejní hlídkou převezena do kladenské nemocnice. K prošetření dopravní nehody byli přivoláni policisté Dopravního inspektorátu Kladno. Vozidlo bylo značně poškozeno na pravé přední straně a mělo proražená obě kola. V současné době je řidička podezřelá z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky.   

12. ledna 2012

nprap. Jana Šteinerová

Policisté při kontrolní činnosti i tentokrát zaznamenali několik neukázněných řidičů, kteří jsou podezřelí z tresného činu maření úředního rozhodnutí nebo ohrožení pod vlivem návykové látky. Vybrané případy za poslední dny.

     Dne 10. ledna před půlnocí byl při činnosti v silničním provoze  policejní hlídkou OHS Kladno kontrolován 38 letý řidič z Kladenska v ulici ČS. Armády, který řidil vozidlo BMW. Při kontrole byla u řidiče provedena dechová zkouška s pozitivním výsledkem 1,41 promile alkoholu v dechu. Řidič byl podroben dalšímu lékařskému vyšetření a je podezřelý z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky. 

     V brzkých ranních hodinách (po 1. hodině) dne 12. ledna 2012 bylo přijato oznámení na linku 156, že k BČS v Kladně v ulici Americká, přijelo vozidlo Citroen v proti směru z ulice Americká a jeho řidič jevil známky opilosti a poté z místa odjel opět v proti směru do centra Kladna - Sítná. V ulici M. Horákové bylo podezřelé vozidlo zaznamenáno přivolanou hlídkou MP. Na místo činu byla přivolána taktéž policejní hlídka, která podezřelého muže zadržela,neboť při dechové zkoušce byla naměřena hodnota 2,51 promile alkoholu v dechu. Dále byl podezřelý 41 letý muž z Kladna převezen do kladenské nemocnice k dalšímu lékařskému vyšetření. Nyní je podezřelý z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky. 

Další případ z Kladenska

     Krádež součástek z vibračního válce se dopustil v době mezi 10. až 11. lednem 2012 neznámý pachatel. Vibrační válec  byl zaparkován ve společném areálufirmy ve Slaném v Pražské ulici. Jednalo se ofálkový ovladač, display kabel, kabelovýsvazek, kryt motoru,kamerový snímač a vzduchový filtr s víkem. Pachatel svým jednáním způsobil firmě škodu ve výši 149 000,-Kč. Případ je prošetřován jako podezření z trestného činu krádeže.

    

vytisknout  e-mailem