Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Opil se a usedl za volant

ZLÍNSKO: Havaroval a zranil spolujezdkyni. 

O nezodpovědnosti svědčí chování mladého řidiče, který usedl za volant cizího vozidla pod značným vlivem alkoholu, naboural do několika aut a zranil svou spolujezdkyni. Teď ho čeká policejní vyšetřování.

V neděli krátce před pátou hodinou ráno jel devatenáctiletý podnapilý muž z obce u Luhačovic Otrokovicemi ve vozidle Škoda Felicia, které vlastní jeho spolujezdkyně, o rok starší žena z Otrokovic. Zřejmě vlivem množství alkoholu, které mu kolovalo v organismu, nezvládl řízení a narazil do zaparkovaného vozidla Škoda Octavia. Vlivem nárazu se Škoda Octavia posunula vpřed a narazila do před ní stojícího vozidla stejné značky a to ještě narazilo do dalšího zaparkovaného vozidla značky Subaru. Viníkovo vozidlo odhodil prvotní náraz stranou, kde narazilo do popelnice a poté po přejetí celé šířky vozovky ukončilo svou jízdu nárazem do stromu.

Při dopravní nehodě utrpěla dvacetiletá spolujezdkyně zranění, s nímž ji záchranáři převezli do nemocnice. Dechová zkouška u řidiče ukázala hodnotu více než tři promile alkoholu. Celková škoda, která vznikla na vozidlech, se předběžně vyšplhala na devadesát tisíc korun.

Dopravní policisté šetří dopravní nehodu jako podezření ze spáchání trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky.

11. února 2019, por. Bc. Monika Kozumplíková

Odkazy do noveho okna

Havárie Otrokovice

Havárie Otrokovice 

Detailní náhled

Havárie Otrokovice 2

Havárie Otrokovice 2 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem