Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Opakovaně kradli v Aši

CHEBSKO – Hrozí jim až tříleté vězení. 

Kradla v drogerii

Čtyřicetiletá žena ze Sokolovska měla ve čtvrtek 25. března letošního roku přijít krátce po poledni do jedné z drogérií v Aši. Z prodejních regálů měla odebrat například kokosový olej, tělové mléko či několik zubních past, vše uschovat do kabelky a bez zaplacení odejít.

Do stejné drogerie se měla vrátit o týden později. A opět měla odcizit několik výrobků. Tentokrát měla do kabelky uschovat například hlavice na zubní kartáčky, několik lepidel na zubní protézu či holítka a znovu odejít bez zaplacení.

Tímto svým jednáním měla způsobit celkovou škodu téměř 6 tisíc korun.

Odcizil několik čokolád

Na konci března letošního roku se měl sedmadvacetiletý muž z Valašské Bystřice pokusit odcizit v obchodním domě v Aši tři čokolády. Měl s nimi projít prostorem pokladen bez zaplacení, ovšem následně byl zastaven ostrahou prodejny. O týden později se měl do obchodního domu vrátit a znovu se vydat k regálům se sladkostmi. Tentokrát měl vzít tři čokolády, opět se pokusit odejít bez zaplacení, ale i v tomto případě byl zastaven ostrahou prodejny.

Jak sedmadvacetiletému muži, tak čtyřicetileté ženě policisté z obvodního oddělení Aš sdělili podezření ze spáchání přečinu krádeže.

V případě prokázání viny jim hrozí trest odnětí svobody až na tři roky, neboť se krádeže dopustili v posledních třech letech opakovaně.

nprap. Jakub Kopřiva
9. 4. 2021

vytisknout  e-mailem