Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Aktuality - archiv

 
19. října 2009      
Zadrželi jsme čtyři celostátně hledané osoby
V době od 8.10. do 10.10.2009 se podařilo policistům ze zdejšího oddělení během hlídkové služby na základě osobní znalosti zadržet čtyři celostátně hledané osoby, které byly později předány příslušným orgánům činným v trestním řízení.
Pprap. Jiří Vrátný
12. října 2009
Z auta zmizel startér
V neděli (11. 10.2009) kolem desáté hodiny přišel na obvodní oddělení 2 starší muž oznámit krádež startéru osobního vozidla. Muž policistům sdělil, že uplynulý den zaparkovat svou dodávku na parkovišti u křižovatky ulic Víta Nejedlého, Polní v Hradci Králové a odešel. Druhý den ho však čekalo nepříjemné překvapení, když chtěl své auto nastartovat. To se mu nepodařilo a tak muž zjistil, že mu v autě chybí startér. Neznámý zloděj z vozidla ukradl zařízení v hodnotě 4.000 korun. Policisté po řádném zadokumentování případ šetří jako přestupek proti majetku.
por. Marta Trávníčková
30. září 2009
Navštívili nás žáci místní základní školy 
Dne 29.9.2009 zdejší Obvodní oddělení 2 v Hradci Králové navštívili žáci třídy 2.D z nedaleké Základní školy SNP v doprovodu učitelky z družiny, se kterými byla formou hry zjišťována znalost dopravních předpisů a značek. S dětmi jsme hovořili o pravidlech chování při cestě domů a do školy. Na konci návštěvy si děti mohly prohlédnout a vyzkoušet vybavení používané policisty v pořádkové jednotce. Dětem se návštěva na našem oddělení líbila. Každé dítě obdrželo pexeso s dopravními značkami, omalovánky a několik drobných upomínkových předmětů s logem Policie ČR.
pprap. Jiří Vrátný 
15. srpna 2009
Vandal poškodil výlohu
V sobotu 15. 8. 2009 dopoledne přijali policisté obvodního oddělení 2 Hradec Králové telefonické oznámení o poškození skleněné výplně na Pospíšilově třídě. Neznámý vandal poškodil výlohu novinového stánku a utekl. Majitelce stánku způsobil škodu ve výši 250 korun.
por. Marta Trávníčková
16. srpna 2009
Ze stanu zmizely osobní věci
V neděli 16.8. 2009 v noci řádil neznámý zloděj v ulici Jana Černého ve stanovém kempu v Hradci Králové. Pachatel násilím vnikl do stanu v době, kdy se oba poškození věnovali zábavě. Z batohu odcizil dvě peněženky s osobními doklady, dva mobilní telefony a digitální fotoaparát. Okradená dvojice vyčíslila celkovou škodu na 7.500 korun.
por. Marta Trávníčková

vytisknout  e-mailem