Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Slovo úvodem

 Vítejte na internetových stránkách Policie České Republiky, Obvodního oddělení 2 se sídlem v Hradci Králové.
Zdejší oddělení zajišťuje nepřetržitý výkon služby z důvodu ochrany Vašeho majetku a bezpečí. Policisté v rámci výkonu služby na základě vlastního zjištění či oznámení od občanů provádí zpracování a prošetřování trestných činů, přestupku, dohlíží na dodržování veřejného pořádku, na bezpečnost silničního provozu a provádí pátrání po osobách a věcech.
Policisté při svých každodenních činnostech úzce spolupracují s orgány státní správy a samosprávy, s městskou policií a představiteli soukromého sektoru. Nedílnou součástí policejní práce jsou také aktivity v oblasti preventivní činnosti. Policisté navštěvují děti v mateřských školkách, základních a středních školách a nezapomínají ani na seniory.
Pravidelnou aktualizací těchto stánek chceme přiblížit naši práci právě Vám, našim občanům a zároveň tak přispět k Vaší kvalitnější informovanosti o dění v daném teritoriu. I tímto způsobem chceme přispět k prohloubení spolupráce široké veřejnosti s policií a ke zlepšení důvěry v policii, jako partnera občana.

vytisknout  e-mailem