Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Onanista z Jižního Města

Hledáme další poškozené, které mají nepříjemnou zkušenost s mužem, který obtěžoval ženy na Jižním Městě. 

Kriminalisté čtvrtého policejního obvodu se zabývají případem muže, který minimálně ve třech případech pronásledoval ženy na Jižním Městě a masturboval při tom.

První případ se stal v květnu v ulici Stříbrského 9, kde šla poškozená dopoledne po ulici s kočárkem, když ji začal podezřelý pronásledovat a přitom masturboval. Žena ve strachu zaběhla do panelového domu, ale to muže neodradilo, přitiskl se na prosklenou část dveří a začal se penisem třít o skleněnou výplň.

Druhý případ se stal v září v Modletické ulici, kde procházely dvě dívky po ulici a stejný podezřelý, jako v prvním případě, stál u křoví a masturboval. Poškozené se ho pokusily zahnat, to se jim nepovedlo a muž je začal pronásledovat, přičemž vydával nespecifické zvuky. Jelikož měl stažené kalhoty a nemohl běžet, tak se dívkám podařilo utéci.

Poslední případ se stal v Mendelově ulici, kde muž poškozenou pronásledoval, onanoval a požadoval po ní, aby ho uspokojila. Žena před ním utekla k panelovému domu, kde zvonila na zvonky a dožadovala se pomoci. Na domovním telefonu se jí ozval nějaký muž, kterému řekla, že ji chce někdo znásilnit. Pomoci se však nedočkala. Naštěstí šel po ulici jiný muž, který onanistu zahnal. Zároveň tento zachránce devianta poznal, díky čemuž se ho kriminalistům povedlo ztotožnit a zadržet.  

V tuto chvíli je šestadvacetiletý muž stíhaný pro trestný čin výtržnictví a je ve vazbě. Ze znaleckého posudku z oboru psychiatrie a sexuologie mimo jiné vyplývá, že pobyt obviněného na svobodě je pro společnost nebezpečný, je vysoce pravděpodobná sexuální deviace a patologická sexuální agresivita. Obviněný je také drogově závislý a jeho agresivita se stupňuje.

Kriminalisté se domnívají, že by muž mohl mít takových skutků na svědomí více. Proto se obracíme na veřejnost s žádostí o spolupráci, aby se na linku 158 ozvaly případné další poškozené, které mají s mužem na fotografiích obdobné zkušenosti.

por. Bc. Jan Daněk – 5. 12. 2018

Odkazy do noveho okna

1 Podezřelý

1 Podezřelý 

Detailní náhled

2 Podezřelý2

2 Podezřelý2 

Detailní náhled

3 Podezřelý3

3 Podezřelý3 

Detailní náhled

4 Podezřelý4

4 Podezřelý4 

Detailní náhled

5 Podezřelý5

5 Podezřelý5 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem