Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Onanista obtěžoval ženy v Trutnově

TRUTNOVSKO - Kriminalisté mu prokázali pět případů. 

Trutnovští kriminalisté zahájili v těchto dnech trestní stíhání 23letého muže z Trutnova, který se měl dle obvinění dopustit trestného činu výtržnictví se sexuálním podtextem.

Obviněný muž byl policisty Obvodního oddělení policie Trutnov zadržen dne 12. 11. 2015 bezprostředně po té, co veřejně masturboval před 23letou ženou.

Kriminalisté muži po provedení prvotních úkonů prokázali spáchání celkem pěti takto motivovaných skutků, kterých se měl dopustit v měsících říjen a listopad tohoto roku. K tomuto jednání se obviněný muž také doznává.

Ve všech případech si ve městě Trutnov náhodně vytipoval ženu, před kterou se obnažil a sexuálně se ukájel. Ani v jednom případě se ženy nijak fyzicky nedotýkal a ženám tedy naštěstí nevznikla žádná fyzická újma. Muž se kriminalistům přiznal, že tímto jednáním vždy směřoval k vlastnímu sexuálnímu uspokojení.

Kriminalisté v policejních evidencích zjistili, že muž byl v minulosti již opakovaně za sexuálně motivované trestné činy odsouzen a v současné době je až do roku 2017 odsouzen k podmínečně odloženému trestu odnětí svobody.

Státní zástupce akceptoval náš podnět a požádal soud, aby trestní stíhání proti tomuto muži bylo vedeno vazebně. Soudce tomuto návrhu vyhověl.

V případě uznání viny mu hrozí až tří leté vězení.

mjr. Mgr. Ivana Ježková, 18.11.2015, 13:20

vytisknout  e-mailem