Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Oloupil obsluhu herny

KROMĚŘÍŽSKO: Skončil ve vazbě. 

Koncem minulého týdne v odpoledních hodinách navštívil jednu z kroměřížských heren pětačtyřicetiletý muž. Při hře vložil do automatu bankovky cizí měny a tím přístroj zablokoval. Obsluze pak tvrdil, že do automatu dal tři tisíce korun a požadoval vrácení peněz. Poté, co mu žena částku vyplatila, odešel. Po dvou hodinách se do herny vrátil. Obsluha ale mezitím zjistila, že ji oklamal a chtěla vyplacenou finanční hotovost zpět. Muž na ni však začal křičet, že jí nic nevrátí, a když si všiml, že v ruce drží bankovky, řekl, že peníze mu dá naopak ona. S tím žena nesouhlasila, a proto ji uhodil do tváře a nadále se částky dožadoval. Nakonec mu peníze ze strachu dala. V okamžiku, kdy si muž bankovky bral, kopl ženu silně do břicha a ona upadla na zem. Poté odešel. Odnesl si bezmála třináct tisíc korun.
Po pachateli loupeže ihned začali pátrat kriminalisté společně s kroměřížskými policisty. Ti krátce po incidentu muže ve spolupráci s městskými strážníky zadrželi. 
Kriminalisté následně předali spis s žádostí o podání návrhu na vzetí obviněného do vazby na Okresní státní zastupitelství v Kroměříži. Soudce poté rozhodl o uvalení vazby. Za tuto trestnou činnost může muži hrozit až desetileté vězení.
 
4. září 2013, por. Mgr. Simona Kyšnerová

vytisknout  e-mailem