Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Název kraje

Policie České republiky – KŘP Olomouckého kraje

Oloupil mladou ženu

Policejní zprávy z Prostějovska 

 Oloupil mladou ženu

Dne 10.1.2010 v nočních hodinách neznámý pachatel v Prostějově na ulici C. Boudy před vchodem do domu přiskočil k mladé ženě (1985), tuto uchopil zezadu rukama za ramena a povalil ji na chodník. Poté se ženě snažil vytrhnout z ruky její dámskou kabelku. Žena se snažila kabelku udržet v ruce do té doby, než ji neznámý muž udeřil pěstí do obličeje, kabelku jí z ruky vytrhl a utekl směrem do centra města. Napadené ženě pachatel způsobil tržné ranky v obličeji s dobou léčení do 10 dní a na odcizených věcech škodu ve výši nejméně 4.500,- Kč.


 

Vloupání do prodejny

Dne 8.1.2010 v nočních hodinách došlo v Prostějově na ulici Plumlovská k vloupání do stavebnin. Dosud neznámý pachatel vnikl do areálu stavebnin a poté vypáčil vstupní dveře vedoucí do prodejny. Z prodejny si odnesl pultovou kasu s finanční hotovostí, razítko firmy a firemní písemnosti. Po činu pachatel z místa odešel směrem k lesoparku Hloučela, kde kasu, razítko , písemnosti a drobné mince odhodil. Majitel firmy způsobenou škodu vyčíslil na 27.100,- Kč.


 

Pokus krádeže nafty

Dne 8.1.2010 kolem půlnoci se doposud neznámý pachatel po násilném překonání uzamčeného víčka nádrže nákladního vozidla Iveco pokusil odcizit z této motorovou naftu. Vozidlo bylo zaparkováno v obci Kostelec na Hané na dvoře objektu nákupního střediska a hanácké restaurace na ulici Tyršova. Při pokusu odcizit naftu byl však pachatel přistižen řidičem tohoto vozidla (1964) a z místa činu utekl. Vyčíslená škoda činí 1.900,- Kč. Po pachateli se pátrá.


 


 


 

vytisknout  e-mailem