Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Oloupil a pokousal bývalou přítelkyni

UHERSKOHRADIŠŤSKO: Nyní mu hrozí až desetileté vězení. 

Nepříjemný zážitek má z neděle 9. října sedmadvacetiletá žena z obce na Uherskohradišťsku. Bývalý přítel ji pokousal a oloupil.

Toho dne v ranních hodinách žena vyšla z domu, kde na ni čekal bývalý přítel. Jednatřicetiletý muž na ni začal křičet a poté jí z ruky vytrhl kabelku. Vystrašená žena před ním chtěla utéct, což se jí ale nepodařilo. Muž ji doběhl a začal z ní strhávat bundu. Poté se žena dala opět na útěk. Agresivní muž ale nelenil, nasedl do auta a jel za ní. Zanedlouho ji opět napadl a táhl ji do auta. I přesto, že se žena všemožně bránila, skončila v jeho voze, kde napadání pokračovalo. Při tom ji dokonce kousl do ruky.  Zřejmě zázrakem se jí nakonec podařilo z vozu přece jen dostat. Až poté, co hlasitě křičela o pomoc, muž svého jednání zanechal a odjel i s jejími věcmi. Žena ihned zavolala na linku 158. Policisté agresivního muže zanedlouho zadrželi. Ke svému činu se přiznal. Příčinou jeho chování byl ženin nezájem.

I když si na druhý den převzal usnesení o zákazu styku s poškozenou, začal ji okamžitě bombardovat textovými zprávami a telefonáty. Policejní komisař ho obvinil nejen z trestných činů loupež a omezování osobní svobody, ale také z maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání. Podle zákona mu nyní hrozí až desetileté vězení.

4. listopadu 2016, por. Bc. Milena Šabatová 

vytisknout  e-mailem