Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Oktávka zmizela za bílého dne

VSETÍNSKO: Včera chvíli po poledni ve Vsetíně někdo ukradl Škodu. 

Včera krátce po poledni zmizela z parkoviště ve Vsetíně Škoda Octavia combi. Policisté tuto událost šetří jako trestný čin neoprávněné užívání cizí věci.

Čtyřicetiletý majitel z obce poblíž Brumova-Bylnice zaparkoval včera ráno své vozidlo Škoda Octavia tmavě modré metalízy na parkovišti u restaurace U Vychopňů ve Vsetíně. Po obědě ji už nenašel.

Policisté začali ihned po vozidle pátrat a zjišťovat další informace, které by napomohly odhalit pachatele. Zjistili, že s vozidlem někdo odjel včera okolo čtvrt na jednu po obědě a to po ulici Zbrojovácká směrem do centra.

Dále zjistili bližší popis vozidla. Oktávka v provedení kombi měla najeto něco málo pod dvě stě tisíc kilometrů. Její zadní okna a okna pátých dveří byla tmavší. Na střeše byly černé podélné nosníky a na nich příčníky s nosiči na čtyři páry lyží. Cenu vozidla majitel odhaduje na sto osmdesát tisíc korun.

Policisté po vozidle vyhlásili pátrání a zahájili úkony trestního řízení pro trestný čin neoprávněné užívání cizí věci.

Žádáme občany, kteří pohyb tohoto vozidla včera zaznamenali, nebo mají jiné informace, které by napomohly k objasnění tohoto skutku, ať toto oznámí na jakékoli policejní služebně nebo na lince tísňového volání 158.

 

http://aplikace.policie.cz/patrani-vozidla/Detail.aspx?id=493601

 

8. března 2016, por. Bc. Vladislav Malcharczik

vytisknout  e-mailem