Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Krádež věcí z vozidla

Drzost zlodějů nezná mezí. Věci v autě nelze zanechat bez zabezpečení ani na vteřinu.  

     Přesvědčila se o tom žena (38). Dne 15. 7. nakupovala se svou sedmiletou dcerou v OD  Kaufland v Táboře. Krátce před půl jednou hodinou odpolední naložila nákup a svou tašku s osobními věcmi do vozu na parkovišti. Dcera zůstala sedět v autě a ona pouze poodešla vrátit nákupní vozík do odkládacího boxu. Jen tento krátký okamžik využil zloděj k tomu, aby i přes přítomnost dcery v autě otevřel dveře a zmocnil se odložené tašky. Žena tak přišla o své osobní doklady, peněženku s finanční hotovostí, dva mobilní telefony a sluneční brýle, vše v souhrnné hodnotě téměř 7 000 korun.
     Dle šetření na místě by pachatelem měl být muž ve věku asi 35 let, štíhlé postavy, černých, krátkých, kudrnatých vlasů. Na sobě měl černé tričko s krátkým rukávem a rifle modré barvy. Z parkoviště mohl odjet osobním vozem zřejmě tovární značky Škoda Favorit zelené barvy.
     Policisté i v tomto případě žádají všechny občany, kteří mohli být dne 15. července 2008 krátce před půl jednou hodinou odpolední na parkovišti u táborského obchodního domu Kaufland svědky této události a mohou k případu podat další informace, aby tak laskavě učinili na telefonních linkách 974238111 či 158, případně přímo na Obvodním oddělení  PČR Tábor. Děkujeme.

vytisknout  e-mailem