Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Vloupání do bytů

Na Netolicku došlo ke dvěma vloupáním do bytů, kdy pachatel v obou případech rozlomil vložku zámku Fab. 

Na Netolicku se mezi 12. a 14. 7. 2008 odehrála dvě vloupání do bytů. Jedno z vloupání se odehrálo dne 14. 6. 2008 v dopoledních hodinách. Dosud nezjištěný pachatel rozlomil vložku zámku Fab, byt v Tržní ulici v Netolicích prohledal a odcizil šperky a finanční hotovost padesátileté majitelce. Předběžná celková škoda byla vyčíslena na 10 000 korun.

Do dalšího bytu se pachatel vloupal v rozmezí od 12. do 14. 7. 2008. Dosud neznámý pachatel taktéž rozlomil vložku zámku Fab. Byt v Netolické ulici ve Lhenicích prohledal a odcizil pánské hodinky nezjištěné značky. V tomto bytě napáchal škodu jednačtyřicetiletému majiteli za 450 korun.

V obou těchto výše uvedených případech policisté po pachateli či pachatelých pátrají a zahájili úkony trestního řízení pro trestný čin “krádeže” (§ 247) a “porušování domovní svobody” (§ 238). Dále byly v obou případech zajištěny na místě činu různé stopy, které budou zaslány k vyhodnocení a samozřejmě policisté též prověřují, zda tato dvě vloupání do bytů nemají nějakou souvislost (například totožného pachatele).

vytisknout  e-mailem