Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Okradla seniorku

LITOMĚŘICKO – Vydávala se za pracovnici jídelny 

Policisté pátrají po totožnosti neznámé ženy, která ve středu 6. března krátce před polednem okradla seniorku v Lovosicích. Neznámá žena oslovila poškozenou na ulici před domem a vydávala se za pracovnici z jídelny, která jí nese přeplatek za obědy. V ruce dokonce držela jídelní lístek. Vloudila se k seniorce do bytu a zde jí chtěla vrátit 1000 korun, ale měla pouze pětitisícovou bankovku, kterou chtěla po seniorce rozměnit. Následně využila chvilkové nepozornosti poškozené a zmocnila se jejich úspor. Když odešla, poškozená zjistila, že jí chybí 25 tisíc korun.

Neznámá žena byla snědé pleti s olivovým nádechem kůže, ve věku 30 – 35 let, vysoká 170 – 175cm, silné zavalité postavy s velmi výrazným pozadím. Hovořila česky bez výrazného přízvuku a možná rumunsky (při telefonickém rozhovoru). Byla oblečena do černé bundy v délce do pasu pravděpodobně šusťákové, modrofialových látkových kalhot, na nohou měla baleríny a na hlavě černou čepici s rovným kšiltem, která typově odpovídala čepici bezpečnostních služeb.

Jakékoliv informace k výše uvedenému případu, sdělte na linku 158, popř. na tel. č. 974 436 701 nebo na nebližší policejní služebnu. Za pomoc předem děkujeme.

nprap. Pavla Kofrová
Oddělení tisku a prevence
tel.: +420 974 436 207

email: krpulk.kr.pis.lt@pcr.cz

neznámá ženaneznámá žena

vytisknout  e-mailem