Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Okradení seniora v parku

CHEB – Pátráme po neznámém pachateli. 

Policisté z obvodního oddělení z Chebu - město žádají širokou veřejnost o spolupráci. Dne 12. 12. 2013 v 9:21 hodin si vyzvedl senior na poště v Chebu v ulici Riegerova větší finanční hotovost. Kolem 9:45 hodin šel do přilehlého parku, který je naproti poště.  Tam k němu zezadu přistoupil neznámý muž, který mu odcizil ze zadní kapsy kalhot pánskou peněženku i s vybranou finanční hotovostí. Neznámý muž poté utekl směrem k panelovým domům v ulici Palackého.

Doposud neznámý muž by měl být vysoký asi 170 cm, tmavých delších vlasů, na sobě měl oblečenou tmavě šedou mikinu či bundu a tmavě modré kalhoty. Jakékoliv informace k muži, kterého jste mohli vidět na videozáznamu nebo na fotografii sdělte prosím na nejbližším obvodním oddělení policie nebo na linku 158.

DODATEK: Díky všímavosti občanů, kteří nás po zveřejnění pátrání po okradeném seniorovi zavedli svými poznatky až k pachateli, mohli tak chebští kriminalisté sdělit podezření ze spáchání přečinu krádeže 23 letému mladíkovi z Chebu. Věc bude dále šetřena ve zkráceném přípravném řízení. Za svůj neuvážený čin tak hrozí podezřelému muži až dvouletý trest odnětí svobody.

nprap. Zuzana Týřová
prap. Kateřina Krejčí
nprap. Mgr. Kateřina Bohmová
10. 01. 2013

vytisknout  e-mailem