Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Okradena v prodejně

LITOMĚŘICE - Dvě Romky využily nepozornosti staré ženy 


Jako hyeny se zachovaly dnes ráno dvě ženy romské národnosti v prodejně Pewa v Lovosicích. Vyhlídly si za oběť 86letou seniorku, která si šla do prodejny nakoupit. Starou paní oslovily a při rozhovoru, když seniorka nedávala dostatečný pozor, jí jedna z nich nepozorovaně z kabelky vytáhla peněženku. Kabelku přitom žena stále držela v ruce a ničeho si nevšimla. V peněžence měla doklady, kartu VZP, kartu do lékárny a finanční hotovost 1 500 Kč. Zlodějky se poté odporočely. Když paní na krádež přišla, oznámila celou událost na policii.
Policie zhotovila podobiznu jedné z pachatelek.  Není vyloučeno, že tyto dvě ženy budou ve svém počínání v Roudnici nad Labem nebo v jiných místech litoměřického okresu pokračovat. Proto policie vyzývá především starší občany k ostražitosti. Jakékoliv informace k pachatelkám tmavší pleti neprodleně zavolejte na linku 158. Děkujeme. 



Popis pachatelky:

Jedné z pachatelek  je asi 40-45 let.  Má plnoštíhlou postavu vysoukou asi 170 cm. Této ženě chybí spodní přední zuby. Měla na sobě pestrobarevné šaty.

 

por. Ing. Alena Romová
Litoměřice 14.9.2010
 

vytisknout  e-mailem