Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Okrádal zaměstnavatele

TEPLICKO - Řidič si nechával část jízdného; Naboural tři auta; Vloupání do aut. 

Okrádal zaměstnavatele

     Až dvouletý trest odnětí svobody hrozí dvaačtyřicetiletému muži, který byl obviněn z přečinu zpronevěry. Bývalý řidič autobusu téměř rok neodváděl zaměstnavateli plnou finanční hotovost, kterou vybral od cestujících jako platby jízdného. Ponechal si přes čtyřicet pět tisíc korun a dluh do současné doby nezaplatil, trestně stíhán je na svobodě.

Naboural tři auta

     Z přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky je podezřelý 34letý muž, který o víkendu naboural v Trnovanech. V ulici Jana Koziny nezvládl řízení vozidla a narazil do tří zaparkovaných aut. Policisté mu naměřili 2,3 promile alkoholu v dechu a řidiče zadrželi, po vystřízlivění si převzal sdělení podezření z přečinu, za který by mohl jít až na tři roky do vězení.

Vloupání do aut

     Policisté pátrají po neznámém pachateli, který se v Krupce vloupal do zaparkovaného auta. Z dodávky přepravní společnosti měl odcizit scanner a platební terminál, celková škoda byla vyčíslena na 114 tisíc korun. Ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro přečin krádež, za který hrozí pachateli v případě dopadení až pětiletý trest odnětí svobody.

     Auta vykradl o víkendu neznámý zloděj také v Bílině. Z jednoho vozidla zmizelo autorádio a lopata, autorádio vzal pachatel i z druhého vozu, celková škoda přesáhla částku osm tisíc korun.

     Neznámý pachatel kradl také v Teplicích, kde došlo k vloupání do dodávky. Zloděj vnikl do nákladového prostoru a ukradl kufr s nářadím, příklepovou vrtačku, laserový zaměřovač, úhlovou brusku a další nářadí v celkové hodnotě asi 34 tisíc korun. Osmitisícovou škodu pak způsobil poškozením dveří, policisté případ prověřují jako přečiny krádeže a poškození cizí věci.

7. července 2020, por. Bc. Daniel Vítek

tiskový mluvčí

Oddělení tisku a prevence

tel. č. 974 439 207

email: krpulk.kr.pis.tp@pcr.cz

vytisknout  e-mailem