Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

„Okolo ČR pro dobrou věc“

TRUTNOVSKO – Štafetová vyjížďka policistů na motorkách. 

Motoštafeta.jpg
Ve dnech 21. – 22. 6. 2018 se na území ČR konala netradiční akce pod názvem „Okolo ČR pro dobrou věc“. Do této se zapojili i trutnovští policisté, když štafetu převzali od svých kolegů z Náchoda a pokračovali dále směr Semily.

Samotná akce byla pojata, jako štafetová vyjížďka policistů – motorkářů, kteří ve svém volném čase a na svých soukromých strojích vyrazili po příhraničních okresech se startem i cílem v Mostě. Roli pomyslného štafetového kolíku pak sehrála zapečetěná kasička, do které každý z účastníků přispěl finančním obnosem ve prospěch Nadace policistů a hasičů – vzájemná pomoc v tísni při MV ČR.  

Trasa non – stop štafety, více než 1 500 km dlouhé, vedla 35 příhraničními okresy a zapojilo se do ní přes 100 policistů. Do putovní kasičky však přispěli i další policisté, kteří tím podpořili myšlenku celé akce. Konečná vybraná částka se tak vyšplhala na bez mála 47 tisíc korun.

Závěrem už lze jen dodat, že tento společný počin by se měl v budoucích letech stát tradicí, a policisté opět vyjedou na svých motocyklech pro dobrou věc.  

prap. Lukáš Vincenc
26. června 2018, 08:44

Odkazy do noveho okna

Motoštafeta

Motoštafeta 

Detailní náhled

Motoštafeta

Motoštafeta 

Detailní náhled

Motoštafeta

Motoštafeta 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem