Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Ohrozil výchovu dítěte

TEPLICE - Neposílal ho do školy, Zadženi při krádeži.. 

Přistiženi při krádeži
 
Včera dopoledne se podařilo teplickým policistům zabránit krádeži v bufetu sportovního klubu v Trnovanech. Dva muži ve věku 23 a 27 let odcizili z bufetu v areálu fotbalového hřiště bojler v hodnotě 150,-Kč. Při tom je ale přistihla hlídka policistů. Jeden z pachatelů je řešen za přestupek proti majetku, druhý, který již byl v posledních třech letech za krádeže odsouzen, bude i přes malou škodu řešen pro přečin krádeže.
 

Ohrozil výchovu dítěte

 
Z přečinu ohrožování výchovy dítěte byl obviněn 58letý muž z Teplic. Ten umožnil jako opatrovník nezletilého chlapce  vést jeho zahálčivý život tím, že ho neposílal pravidelně do základní školy, kdy chlapec měl vykázáno 70 neomluvených hodin. Přitom již byl opatrovník řešen v minulosti za stejnou věc přestupkovou komisí Magistrátu města Teplice. Nyní mu hrozí až dvouletý pobyt ve vězení.
 
Kdo naboural sloup?
 
K dopravní nehodě mělo dojít v době od konce února 2011 do 23. března 2011 tak, že nezjištěný řidič s nezjištěným vozidlem měl poškodit sloup veřejného osvětlení v Teplicích,v ulici Modlanská u točny autobusů. Řidič následně z místa nehody ujel, aniž by věc nahlásil na policii.
Poznatky k uvedené nehodě zavolejte na linku 974439260.
 
 
Teplice, 1. dubna 2011, por.Bc.Ilona Novotná



 

vytisknout  e-mailem